Het Hazenbladje

Rob Sleurs/ juni 9, 2022

Nieuws van het Haasje

Vlaamse kermis 25 – 26 juni

De Vlaamse kermis komt langzaam dichterbij. Driejaarlijks worden de mouwen extra opgerold om geld in te zamelen voor de sneeuwklassen. Door corona is het nu alweer 4 jaar geleden. Elk kind van De Hazensprong zal kunnen genieten van een deeltje van de opbrengst tijdens zijn/ haar sneeuwklassen en zo kunnen de sneeuwklassen blijven bestaan. Dit al meer dan 50 jaar!

Tombola

Elk oudste kind van L4, L5, L6 krijgt vandaag 5 tombolaboekjes mee samen met een blaadje met uitleg. Aan deze tombola zijn verschillende mooie prijzen verbonden. Centjes en/of niet verkochte lotjes ten laatste terugbezorgen op 20 juni.

Helpende handen gezocht

Voor zo een groot evenement hebben we flink wat handen nodig want met enkel het comité en leerkrachten krijgen we dit niet rond. Wil je graag helpen? Je kan inschrijven via het formulier dat uw kind meekreeg of via deze link https://forms.office.com/r/2SBA1wRzsi

We danken jullie alvast heel erg hard voor de hulp!

Kinderfuif

Op zaterdag is er ook een heuse kinderfuif van 17u – 21u met zomerterras.

Restaurantdag

Op zondag 26 juni is er een restaurantdag. Inschrijven kan via het formulier dat uw kind meekreeg of via de webwinkel van het sneeuwklassencomite http://www.sneeuwklassen-haasrode.be/webwinkel/ (inschrijven kan tot en met zondag 19 juni)

Kleuterwandeltocht (enkel voor kleuters en hun familie)

Op zaterdag 25 juni kan je deelnemen aan de kleuterwandeltocht. Er is een korte wandeling van 4km die helemaal kinderwagenproof is of een langere wandeling van 6km die minder geschikt is voor een kinderwagen. Vertrekken kan vanaf de kleuterschool tussen 15u en 17u, bij aankomst krijgen jullie een drankje aangeboden en kunnen kinderen nog wat samen spelen terwijl de ouders wat bijpraten.

Share this Post