Ouderraad

De ouderraad is er voor álle ouders!

Vertel ons wat er leeft!

Zit je als ouder met klachten, bedenkingen of suggesties? Laat het ons zeker weten en help ons onze functie als spreekbuis naar school en gemeente ten volle te vervullen!

Steeds van harte welkom!

Wil je graag deel uitmaken van de ouderraad of gewoon eens komen luisteren hoe het allemaal in zijn werk gaat? Spring dan gerust vrijblijvend binnen op onze volgende vergadering in het lerarenlokaal van de lagere school of spreek één van onze leden aan.

Ook altijd plaats voor occasioneel helpende handen!

Zegt vergaderen je niet zo veel, maar wil je wel graag af en toe een helpende hand uit de mouwen steken? Laat het ons weten, dan geven we je zeker een seintje wanneer we voor onze activiteiten extra hulp kunnen gebruiken.

Je kan de ouderraad bereiken op  ouderraad@dehazensprong.be of via onze facebookpagina.

Als ouderraad willen we ook een signaalfunctie vervullen naar de gemeente toe! Dit doen we oa. via onze vertegenwoordigers in verschillende gemeentelijke adviesraden, maar ook daarbuiten spreken we soms de gemeente aan met klachten of suggesties.

De Schoolraad is een gemeentelijk adviesorgaan waar de drie gemeentescholen en de ouderraden in vertegenwoordigd zijn, samen met de schepen van onderwijs. De schoolraad komt drie maal per jaar samen.