De Hazensprong viert feest op 22 en 23 juni!

Marc Merckx/ juni 6, 2024

Kom zaterdag mee supporteren voor de Rode Duivels op ons gezellig terras.

Zondag is het aan onze eigen sterren: de kleuters treden op in de voormiddag, in de namiddag geeft de lagere school het beste van zichzelf. Tussendoor kan u genieten van een lekkere hap. Bestel tijdig je favoriete (vegetarische) lasagne, (vegetarische) vol-au-vent of ander lekkers via de webwinkel! De kinderen kunnen zich uitleven in kraampjes en voor jong en oud is er een BINGOLA. Benieuwd naar wat dit is? Kom zeker kijken en steun zo onze sneeuwklassen! Meer info en bestellen via https://www.sneeuwklassen-haasrode.be/

zaterdag 22 juni

vanaf 18u: terras open

21u: Rode Duivels – Roemenië

zondag 23 juni

11u: optreden kleuterschool

vanaf 11u: eetfestijn

14u: optreden lagere school16u: bingola

Share this Post