Mededeling 1/19-20

Marc Merckx/ augustus 31, 2019

28 augustus, 2019

Beste ouders,

Reeds enkele weken heerst er een gezellige drukte op school. De werkmannen doen de laatste vakantieklusjes, de poetsvrouwen zorgen dat alles netjes is. Leerkrachten maken hun klassen klaar, boeken liggen klaar. Het nieuwe schooljaar komt er aan!

Maandagochtend vanaf 7u start de ochtendopvang en om 8u45 verwachten we al de kinderen in hun nieuwe klas. Het einde van de eerste schooldag is zoals gewoonlijk voorzien om 15u30. De naschoolse opvang is geopend tot 18u.

We mogen heel wat nieuwe leerlingen verwelkomen in onze school, vandaar een welgemeende:

“WELKOM !!!” We hopen dat zij zich snel thuis zullen voelen in onze school!

Schoolorganisatie.

In bijlage vinden jullie het overzicht voor de school.

In de nasleep van een operatie moet juf Greet verder noodgedwongen thuisblijven tot eind november. Sollicitaties voor een vervanging zijn lopende. We wensen juf Greet een spoedig herstel!

Juf Tanja van het eerste leerjaar zal voorlopig niet starten. Zij zal vervangen worden door juf Eve Corbeels. Juf Eve kwam reeds een lange stage doen vorig schooljaar in het eerste leerjaar. Zij zal als pas afgestudeerde leerkracht juf Tanja voor 14 dagen vervangen. We heten haar alvast welkom in ons team. Aan juf Tanja wensen we een spoedig herstel!

Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen op school.

Zoals velen van jullie reeds weten, proberen we via de kalender van de website (www.dehazensprong.be) jullie op de hoogte te houden van de komende activiteiten. Een overzicht vind je ook in bijlage.

Algemene info-avonden:

Volgende week zijn er reeds algemene info-avonden voorzien voor de verschillende klassen. Klasleerkrachten geven u graag wat meer uitleg over de nieuwe klaswerking op volgende momenten;

  • instappertjes & 1e kleuterklas, 3 september om 19u
  • 1e en 2e leerjaar, 4 september om 19u
  • 3e en 4e leerjaar, 4 september om 19u
  • 5e en 6e leerjaar, 5 september om 19u
  • 2e kleuterklas, 9 september om 18u
  • 3e kleuterklas, 9 september om 19u

Warme maaltijden

Vanaf maandag 16 september kunnen de kinderen warme maaltijden eten op school.

We wensen iedereen een fijn, leerrijk schooljaar toe!

Toezichthouders

Wil jij ons team met toezichthouders komen versterken? Of ken je iemand oma, opa, tante, nonkel,… die ons team van toezichthouders wil versterken?

We zijn momenteel nog op zoek naar toezichthouders voor de refter/ kleuterspeelplaats tijdens de middaguren van 12u – 13u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In totaal zoeken we iemand voor 4u en iemand voor 2u.

Neem zo spoedig mogelijk contact op met de directie!

Het schoolteam

Share this Post