Mededeling 19

Marc Merckx/ juni 24, 2019

Schoolfeest, zondag 23 juni 2019 We kijken uit naar een bijzonder mooi weekend, waarbij het grootste terras van Haasrode zondag zal geopend zijn vanaf 14u…op de speelplaats van de lagere school. De optredens en toonmomenten van de kinderen zullen u zeker en vast smaken… Drank en hapjes, de nodige kinderanimatie alles is voorzien om er een groot feest van te maken! Ouderbevraging We ontvingen reeds vele reacties, waarvoor dank! Deze bevraging wordt afgesloten op woensdag 26 juni. Website Op basis van deze bevraging hebben we reeds een kleine aanpassing gedaan op onze nieuwe website. Het tabblad “Activiteiten” hebben we van naam veranderd en noemt nu “kalender”, een term die de lading misschien beter dekt. Aan de rechterkant van alle pagina’s, onder de jarigen, kan je steeds de eerstvolgende activiteiten terugvinden. Als je op een activiteit klikt krijg je, indien nodig, meer info over deze activiteit. We trachten deze info steeds “up to date” te houden. Wist je dat de activiteiten, vrije dagen, pedagogische studiedagen… van het schooljaar 2019 – 2020 reeds vermeld zijn op onze kalender?! Overzicht laatste schoolweek Er zullen geen warme maaltijden meer geserveerd worden! Maandag 24 juni L1-L2-L3-L4-L5 gaan naar het Zoetwaterpark. L6 gaat naar het Prov. Domein in Kessel-Lo. Het belooft een warme dag te worden! Voorzie zeker en vast genoeg drank, zonnecrème en een petje. Meer info krijgen jullie via de klasleerkrachten! Wij wensen iedereen reeds een ontspannen dag toe! Dinsdag 25 juni De 1e graad zal dinsdagochtend voor de speeltijd, de voetgangersproef doen in de schoolomgeving. We organiseren een rollerdag voor de lagere school. De leerlingen mogen die dag “alles op wieltjes” meebrengen om zich uit te leven op onze speelplaats… Meer info verkrijgen jullie via de klasleerkrachten. Donderdag 27 juni Doorschuifmoment van 10u45 – 12u00. Al de kinderen van de school gaan even kennismaken met hun nieuwe leerkracht en de nieuwe klas van volgend schooljaar. Op deze dag worden de namen van de leerkrachten en de groepen aan de ouders gecommuniceerd. Afscheidsrecepties 3e Kleuterklas – 6 e leerjaar Voor onze kleuters van de 3e kleuterklas is het moment aangebroken om de “grote” sprong te maken naar het eerste leerjaar. Wij vieren deze overgang naar de lagere school, donderdagavond om 18u De kinderen van het 6e leerjaar nemen afscheid van onze school. Zij zijn klaar om hun vleugels te spreiden en andere horizonten te verkennen. Elk met haar/ zijn rugzakje gevuld met bagage die ze meekregen uit de Hazensprong. We zeggen hen geen vaarwel, maar graag “Tot Ziens”! Hun afscheidsreceptie start donderdagavond om 19u30. Vrijdag 28 juni We verwelkomen vrijdagochtend om 9u het schoolbestuur om de rapporten te komen uitdelen aan de kinderen van de lagere school. Nadien wordt er in de klas nog gezamenlijk afscheid genomen. Het schooljaar eindigt op vrijdag 28 juni om 12u. Er wordt opvang voorzien tot 13u. Om het jaar gezellig af te sluiten organiseert de ouderraad nog een laatste activiteit voor de hele familie aan de Torenvalk in Blanden. In bijlage vind je hierover meer info. Schoolfruit Op woensdag wordt er steeds schoolfruit geleverd vanaf begin oktober. Dit schoolfruit wordt geschild en verdeeld in kleine porties voor al onze kleuters. Elke woensdag wordt deze klus geklaard door 3 lieve dames. Zij beginnen om 8u45 in de refter het fruit te schillen en verdelen in stukjes. Wij zijn op zoek naar meer lieve dames/ heren die ons een handje kunnen helpen op woensdagochtend! Je krijgt er veel blije, dankbare gezichtjes van onze kleuters voor in de plaats! Heb jij eventjes tijd woensdagochtend om 8u45 om even wat langer te blijven op school en te helpen fruit snijden? Stuur een mailtje naar juf Cindy, zij laat jou weten wanneer het schoolfruit weer van start gaat! Kriebelteam Het kriebelteam laat aan jullie weten, dat we een positieve evolutie zien in het aantal luizenmeldingen! De werking van het kriebelteam loont! Voor het volgende schooljaar zijn we ook op zoek naar enkele helpende handen om te komen kriebelen. We zoeken mensen die zich kunnen vrij maken gedurende een korte tijd op een lesdag, om te helpen de klassen controleren. Kan jij je vrijmaken gedurende enkele uurtjes op een lesdag? Laat het weten aan juf Cindy! Zij bezorgt jouw gegevens aan het kriebelteam! Het schoolteam

Share this Post