Mededelingen 18

Cindy Borgers/ juni 3, 2019

De voorbereidingen van het schoolfeest op 23 juni lopen op volle toeren. De spanning voor de eindtoetsen neemt toe bij leerlingen…en leerkrachten. Stilaan komt het einde van het schooljaar 2018 – 2019 in zicht. We zetten hieronder nog enkele belangrijke mededelingen op een rijtje…

Verkeersweek – Fluomaand – Sponsortocht

Afgelopen woensdag wandelden de kinderen van GBS De Hazensprong hun sponsortocht En ze werden gezien! Sfeerbeelden vind je op onze website!
Dankzij de bijdrage van velen, leverde de sponsortocht maar liefst €3434,20 op. Dit bedrag zal worden verdeeld onder de voorgestelde doelen, ADPKD, Malawi en ons Plan-International kind, Julissa.
Bedankt iedereen voor zijn/haar gulle bijdrage en aan al onze leerlingen voor de stevige wandeling!

Ouderbevraging

Mogen we even wat tijd van jullie vragen?
Omdat we steeds onze werking willen optimaliseren en bijsturen, stelden we vanuit de directies van de gemeentescholen van Oud-Heverlee een ouderbevraging op rond communicatie.
In deze enquête willen we polsen hoe je de openheid van de school en de manier van communiceren ervaart. Om een representatieve uitslag te krijgen, waar we conclusies uit kunnen trekken om onze werking te verbeteren, vragen we om onderstaande vragenlijst in te vullen. De bevraging neemt max. een tiental minuten in beslag.
We danken je alvast voor jouw medewerking!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=1gvlGM6D-
UGaQ3DySYL5IFMB8PIFQspAvJG_uj17JHlUQjJIWEJVSUdCVDNNWkxTU1czMUo1QzZCVy4u

Fiscaal attest kinderopvang

De fiscale attesten voor kinderopvang zullen samen met het factuur van de maand mei aan jullie bezorgd worden.

Zomerboeken/ vakantieblaadjes/ vakantiekalender

Ook dit jaar kan je weer inschrijven voor allerlei vakantieboekjes, oefeningen,…Let op er is geen verplichting!
Ben je geïnteresseerd, vul dan de documenten in bijlage in en bezorg ze voor 12 juni aan de klasleerkrachten!

Muziekacademie

Op zaterdag 15 juni 2019 nodigt Muziekacademie De Vonk al de ouders van de 3 e kleuterklas, 1e en 2e leerjaar uit, om kennis te maken met hun werking. Meer info vind je op de flyer in bijlage.

Geen warme maaltijd

Zoals reeds eerder werd aangekondigd kunnen we op donderdag 13 juni helaas geen warme maaltijden voorzien. Het middagpersoneel is die dag op bijscholing. Gelieve die dag boterhammen mee te geven aan de kinderen. Onze excuses voor het ongemak.

Wenmoment

Er wordt een extra wenmoment voorzien op woensdag 19 juni van 9u tot 10u in de instapklas. Dit voor al de instappertjes die vanaf september zullen starten.

Afscheidsrecepties

Op donderdag 27 juni om 19u30 zullen de leerlingen van het 6 e leerjaar hun afscheid vieren met een receptie. Zij nemen afscheid van GBS De Hazensprong en zijn klaar om aan een nieuwe fase te beginnen in hun jonge leven. We wensen ze alvast veel succes met hun eindtoetsen. Wij zeggen hen geen vaarwel maar tot weerziens en hopen dat ze nog vaak zullen binnenspringen in de Hazensprong.

Ook de kleuters van het 3 e kleuterklasje zullen een sprong maken naar de lagere school. Hun receptie zal ook doorgaan op donderdag 27 juni om 18u. Hen wensen we veel succes in de lagere school!

Het schoolteam

Share this Post