Kerstmarkt

admin/ december 24, 2018

Beste ouders,

De winter laat van zich voelen… De feestdagen komen er aan…
Ook op school gaan we deze vieren. Op onze jaarlijkse kerstmarkt willen we klinken op het leuke trimester, op een zalige Kerst en op het nieuwe jaar.

Kerstmarkt/Ketnet Koekenbak
Het is intussen een traditie geworden. Na de laatste schooldag voor de kerstvakantie, 21 december, sluiten we het jaar af met een gezellige kerstmarkt. Het idee achter onze kerstmarkt? Gezellig samen zijn met een hapje en een drankje, live-muziek van het Vonk-kinderkoor, spelletjes voor de kinderen, kraampjes met koekjes en eigen creaties…

Dit jaar is er in het kader van de warmste week weer gekozen voor Het Huis van het Kind (Kirikou). De opbrengst van de kerstmarkt zal grotendeels daar naartoe gaan alsook naar ouderraad en de sportklassen van het vierde leerjaar.
Naast jullie aanwezigheid kunnen jullie ook helpen! We vragen aan alle ouders en kinderen om mee koekjes te bakken die verkocht zullen worden op de kerstmarkt zelf. Daarnaast zullen er ook spulletjes te koop aangeboden worden (juweeltjes, kaartjes etc)

Zin om ook te bakken, te knutselen met de kinderen of verdere vragen? Laat het alvast weten aan koekjes@dehazensprong.be. Koekjes en creaties mogen afgegeven worden op woensdag 19/12 of donderdag 20/12 aan de leerkracht of in de leraarskamer.

Geen koekjesbakspecialist? Je kan ook steeds op een andere manier helpen. We zoeken ook steeds helpende handen om de speelplaats om te toveren tot een gezellig marktje, om kraampjes te bemannen en om af te breken. Laat het ook zeker weten op hetzelfde e- mailadres.

Daarnaast is er ook een inzameling van oud speelgoed/babyspullen voor kinderen die het minder goed hebben. Kirikou zamelt baby- en kindermateriaal (speelgoed – liefst geen knuffels of speelgoed op batterijen – meubilair, slaapgerief,…) van goede kwaliteit voor kinderen tot 12 jaar in. Het materiaal wordt gratis verdeeld onder kwetsbare gezinnen. Deze inzameling vindt plaats van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 19/12 in de hal van de lagere school.

Alvast bedankt voor jullie bijdrage vanwege de ouderraad en we hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op de kerstmarkt zelf.

De ouderraad van de Hazensprong

Kerstmarkt 2018
Kerstmarkt 2018
Share this Post