Mededelingen 2

admin/ september 11, 2018

Beste ouders,

De kinderen zijn ondertussen reeds aan de tweede week van het schooljaar begonnen. Hobby’s worden/ zijn weer opgestart. Samen met hun vriendjes en leerkrachten, begeleiders zijn ze op avontuur vertrokken. Hieronder geven we weer graag enkele belangrijke mededelingen:

Verloren voorwerpen In de inkomhal van de lagere school liggen nog tot eind van deze week (vrij 14/09) de verloren voorwerpen van vorig schooljaar.

Pedagogische studiedag Op maandag 24 september zal er een pedagogische studiedag doorgaan op onze school. Inschrijven voor de opvang is verplicht! Er werden inschrijvingsbrieven meegegeven met de kinderen. Ook in bijlage vind je een inschrijvingsdocument.

Lokale verlofdag Op vrijdag 5 oktober staat een eerste verlofdag van het schooljaar gepland. Er wordt die dag geen opvang voorzien!

Verandering huishoudelijk reglement voor de opvang. U kan het nieuwe goedgekeurde huishoudelijk reglement raadplegen in bijlage of via de gemeentelijke website en onderstaande link: https://www.oud-heverlee.be/product/410/naschoolse-opvang-blanden-en-haasrode

Uitnodiging ouderraad Volg je graag het beleid van de school van nabij mee op? Of steek je graag mee de handen uit de mouwen op een van onze super leuke activiteiten? Dan ben jij de geknipte ouder om onze ouderraad te komen versterken! De eerste vergadering van het nieuwe schooljaar gaat door op 19 september om 20u in de leraarskamer. Iedereen van harte welkom!

Verfraaiing speelplaats De nieuwe speeltuigen werden in gebruik genomen op 3 september, vele kinderen gingen reeds op ontdekking, maar we gaan ze weer even afsluiten voor een viertal weken… Op woensdag 12 september start de volgende fase van de werken. Graszoden zullen worden aangelegd. Om het gras te kunnen laten groeien, zullen de speeltuigen dus enkele weken dienen te worden afgesloten en mag het gras niet betreden worden. Tijdens de speeltijden zullen de kinderen gaan spelen op het grasveld naast de sporthal. Ook op het speelpleintje wordt nog een nieuw speeltuig geplaatst, dit gebeurt van woensdag 19 september tot en met vrijdag 21 september.

Meerdaalse Jonge Crosser Zaterdag 29 september hebben we onze jaarlijkse scholencross van de Meerdaalse Jonge Crosser. Vanaf 14u lopen de kinderen van het 1e , 2e , en 3e leerjaar. Rond 14u30 is het de beurt aan onze kleuters voor de appeltjescross. Na de pauze komen de kinderen van het 4e , 5e en 6e leerjaar aan de beurt. We hebben er hard voor getraind en zouden het fijn vinden dat we met velen aan de startlijn kunnen vertrekken. Na de cross kunnen ouders, familie en vrienden zich nog uitleven op onze massajogging doorheen onze school, langs de kerk en door den Deugniet. Voor een hapje en een drankje kan je de hele namiddag terecht op ons zonneterras. Een inschrijvingsdocument wordt meegegeven met uw zoon/dochter.

Share this Post